Kookgek stelt voor

amuses

Amuses - KOOKGEK

24 mini vol-au-vent



Ingrediënten

  • 24 mini vol-au-vent (klaar om te garneren)
  • 200g blokjes ham
  • 1 blikje champignons
  • 50 g kaas

    Voor de bechamelsaus:

  • 2 el bloem
  • 1 el boter
  • 20 cl melk
  • nootmuskaat
  • zout en peper

Bereiding voor 24 stuks

  • Verwarm de oven gasstand 6 (180 ° C).
  • Wassen, uitlekken en snijd de champignons in dunne plakjes.
  • In een pan de boter smelten en al roerend de bloem toevoegen en dan de melk, nootmuskaat en peper en zout.
  • Voeg de champignons en ham toe.
  • Vul de vol-au-vents en laat ze licht bruin in de oven wordengedurende 3-4 minuten.
  • Serveer warm.


HOME