Kookgek stelt voor

Amuses

AMUSES - KOOKGEK


Parma ham met foie gras



Ingrediënten



Parma ham met foie gras

  • 12 sneden parma ham
  • 8 blaadjes d'artichauts
  • 120 g foie gras (
  • 2 spelepels Noilly Prat
  • 6 takjes kervel
  • 1/2 bosje bieslook
  • 25 g boter/span>
  • zout, peper van de molen

Bereiding

  • 1/ haal de zakjes van de ham en de foie gras
  • 2/ Kook de artisjokken , uitlekken , dep ze droog en snijd ze in blokjes .
  • 3/bak ze in boter. Voeg de Noilly , koken voor 1 min , zout en peper . Snijd de foie gras in kleine blokjes en meng met de artisjokharten.
  • spreid de ham kruislings en blokjes foie gras met artisjokken in het midden, til de randen , bind de zak met bieslook .
  • bind de kervel in de knoop , plaats op borden, en smakelijk

HOME