AMUSES - KOOKGEK
Parma ham met foie gras
Ingrediënten
Parma ham met foie gras
- 12 sneden parma ham
- 8 blaadjes d'artichauts
- 120 g foie gras (
- 2 spelepels Noilly Prat
- 6 takjes kervel
- 1/2 bosje bieslook
- 25 g boter/span>
- zout, peper van de molen
Bereiding
- 1/ haal de zakjes van de ham en de foie gras
- 2/ Kook de artisjokken , uitlekken , dep ze droog en snijd ze in blokjes .
- 3/bak ze in boter. Voeg de Noilly , koken voor 1 min , zout en peper . Snijd de foie gras in kleine blokjes en meng met de artisjokharten.
- spreid de ham kruislings en blokjes foie gras met artisjokken in het midden, til de randen , bind de zak met bieslook .
- bind de kervel in de knoop , plaats op borden, en smakelijk
HOME
|