Kookgek stelt voor

Amusses

BISTRO - KOOKGEK


coquilles en sinaasappelcompote



Ingrediënten

  • 8 van coquilles
  • 4 sinaasappels
  • halve citroen
  • 4 eetlepels suiker
  • 20 g boter
  • wat amandelen
  • 1 snuifje maanzaad
  • zout en peper

Bereiding


  • Schil de sinaasappels en snijd ze in vieren en vervolgens in stukjes.
  • In een pan, zet ze te verwarmen met de suiker gedurende ongeveer tien minuten, tot ze smelten en neem de consistentie van appelmoes.
  • De compte door een zeef doen
  • Maak ondertussen de Saint-Jacques bruin in boter gedurende ongeveer 10 minuten.
  • Verdeel de sinaasappelcompote in 8 eetlepels smakelijk, dan leg je de Saint-Jacques er op van zodra ze gaar zijn.
  • Bestrooi met maanzaad om te versieren en gemalen amandelen die er een knapperige kant van maken en serveer direct.

  

   

HOME