Kookgek stelt voor

Amusses

BISTRO - KOOKGEK


Grijze garnalen met knolseldermousse



Ingrediënten

  • 350 g knolselderpuree
  • 100 g volle melk
  • 200 g koksroom
  • 80 g olijfolie
  • 100 g gepasteuriseerd eiwit
  • peper, zout
  • citroensap
  • grijze garnalen

Bereiding

Bereiding voor 20 glaasjes

  • Breng de melk aan de kook.
  • Voeg de koksroom en de knolselderpuree toe.
  • Roer er de olijfolie onder en breng op smaak met peper, zout en enkele druppels citroensap.
  • Passeer alles door een fijne zeef, voeg het eiwit toe, giet in een sifon en plaats in de koeling.
  • Spuit de mousse in het glaasje en dresseer hierop 1 eetlepel grijze garnalen.
  • Serveer met lasagne van kroepoek en knolseldermousse.
  

   

HOME