Kookgek stelt voor

Bistro gerechten

Andoulette gegratineerd met geitenkaas





Ingrediënten:
4 andouillettes de 200 g
1 goed geiten kaasje
8 eetlepels kalfsfond
8 eetlepels witte wijn
8 eetlepels room
zout en versgemalen peper


1/ Neem uw ingrediënten en verwarm de oven voor (220°C).

2/ In een bak schotel(gietijzer), voeg de kalfsfond en witte wijn erin.

3/ Voeg vervolgens de room er aan toe.

4/ Snijd de worst in dikke plakken.

 

5/De gietenkaas ontkorsten en halveren.

6/Leg de plakjes worst in de ovenschaal.

7/boven op de orsten 1/2 geitenkaas.Beetje zout en peper.

8/nu op hoog vuur tot het koopunt.

9/ Dan vervolgens de oven.

10 / Bak 10 tot 20 min, totdat bovenkant goudkleurig is. Dan is het klaar!



Dit kan ook met een voor gegaarde grove Varkensworst!!

© kookgek.be

TERUG HOME