|
|
1/ Neem uw ingrediënten
|
2/ Open de Saint-Jacques, verwijder het vet en gebruik een eetlepel, verwijder voorzichtig de noten.
|
|
|
3/ Monteer de kebabs door afwisselend een knop van Saint-Jacques en een stuk van Pata Negra. Prik een 2e tandenstoker, om goed te bakken.
|
4/Pel en snipper de sjalot, ui en knoflook. Snijd de selderij en tomaten.
|
|
|
5/Plaats de artisjokken in water, dan schil ze en snij ze in blokjes..
|
6/Maak de vis voorraad voor een bouillon en breng het aan de kook.
|
|
|
7/In een grote koekepan, een slok van olijfolie en laat het uitzweeten de ui, sjalot, selderij en artisjokken. Zodra ze goed zijn, voeg de knoflook aantoe.
|
8/Zodra het mengsel licht gekleurd is, voeg de rijst toe en roer tot het doorschijnend wordt.
|
|
|
9/Voeg vervolgens de witte wijn en tomaten. zout en Pepper..
|
10 / Roer altijd, zodra het mengsel niet meer voelt de alcohol die u kunt toevoegen van een goede pollepel bouillon toe en roer voortdurend tot geabsorbeerd is.
|
|
|
11/Doe een pollepel van de bouillon tot wanneer de laatste steeds wordt geabsorbeerd, roeren en voorzichtig om de korrels van rijst niet aan te branden. Ongeveer 18 minuten koken toestaan.
|
12 / Zodra de rijst gekookt is, voeg de boter en Parmezaanse kaas, van het vuur en meng goed.
|
|
|
13/Zout en peper spiesjes en een beetje olijfolie maakte hen snel bruin aan elke kant (een minuut per kant).
|
14 / Maak de platen door het plaatsen van de risotto in het midden en met 2 spiesjes gespreid. Versier met een takje rozemarijn. Dan is het klaar!.
|