KOUDE - VOORGERECHTEN Frisse salade Oesters Tomaat tartaar met gaspacho van garnalen WARME - VOORGERECHTEN Garnaalkroketten Oostendsvispannetje Gegratineerde mosselen Scampi in de lookboter VIS - GERECHTEN Gegrilde Kreef met Botersaus Mosselen Zeebaars la Grasseoise Plateau Met Zeevruchten Roggenvleugel met Venkel Rode Mul met Venkel Waterzooi van Vis Rog met Botersaus VLEES - GERECHTEN Lamskroon met Venkel Hammetje met Mosterdsaus Gelakkeerde Eendenborst met Limoensaus Filet Americain Gegrild Tussenribstuk en Béarnaisesaus Navarin van Lam Cassoulet uit zuidwest Frankrijk Longhaas Rossini Onglet of longhaas met sjalot en trapistenbier Entrecote Marchand Gebraden Fazant met Witloof Kalfsblanquette kip met asperges Entrecote met asperges Kalfsfricassee SPECIALITEITEN Andouillette kabeljauw raviolie coquiles-brochette DESSERTS Compote van Zachte Paprika en Tomaat Crepes Suzet Ananas Surprise Mokka Ijs