BANANEN ECLAIRS
nanen éclairs
600 gram soezenbeslag
1/2 liter banketbakkersroom
100 gram glace royal(1 eiwit en 80gr poedersuiker)
4 bananen
bananenessence
1 dl. Suikersiroop
Spuit van het soezenbeslag met een gladde spuit reepjes van 5 cm.
op een beboterde en met bloem bestoven bakplaat.
Bak ze af en laat ze afkoelen
Pureer intussen in de blender 3 bananen met 1/4 deel van de
banketbakkersroom en vermeng dit weer met de rest van de room.
Vermeng de glace royal met enkele druppels bananenessence en
indien u dit verkiest met een druppel gele kleurstof.
Snij de soezen open en glaceer met de glace royal de deksels van de soezen.
Spuit een bodempje van de bananenroom met een
gekartelde spuit in de soes en leg hierop enkele plakjes banaan
die u even in de suikersiroop hebt gelegd.
Spuit hierop weer iets room en leg de deksel weer terug.
HOME
|