Ingredienten:
650 g kippenvlees, zonder bot
2 et saffioerolie
2 et boter
225gr andouilleworst(of een pikanteworst)
70 g ui, gehakt
2 teentjes knoflook, gehakt
3 et peterselie, gehakt
200 g groene paprika, gehakt
2 selderstengels, gehakt
330 g gepelde tomaten, ontpit en gehakt
1 tl van elk: witte peper, zwarte peper,
oreganobladeren,basilicum, thymbladeren,
knoflookpoeder, uienpoeder, chilipoeder
2 tl Worcestershire saus
3 druppels Tabasco saus
450 g Fettucini noedels
HOME
|
werkwijze:
Bereiding:
Verwarm olie en boter in een grote kookpan
en sauteer de kip erin.
Voeg groenten en worst toe en laat verder bakken
tot de groenten gaar zijn.
Roer de resterende ingrediënten erdoor
(behalve de pasta).
Dek af en laat het geheel op een laag vuur
45 min sudderen.
Kook de noedels in 2 L gezouten water 'al dente'.
Laat uitlekken en breng het op een serveerschotel.
Schep de kip over de noedels en serveer.
|