FETTICHI EN KIP JAMBALAYA

Ingredienten:

650 g kippenvlees, zonder bot 2 et saffioerolie 2 et boter 225gr andouilleworst(of een pikanteworst) 70 g ui, gehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 3 et peterselie, gehakt 200 g groene paprika, gehakt 2 selderstengels, gehakt 330 g gepelde tomaten, ontpit en gehakt 1 tl van elk: witte peper, zwarte peper, oreganobladeren,basilicum, thymbladeren, knoflookpoeder, uienpoeder, chilipoeder 2 tl Worcestershire saus 3 druppels Tabasco saus 450 g Fettucini noedels
HOME
		

werkwijze:

Bereiding: Verwarm olie en boter in een grote kookpan en sauteer de kip erin. Voeg groenten en worst toe en laat verder bakken tot de groenten gaar zijn. Roer de resterende ingrediënten erdoor (behalve de pasta). Dek af en laat het geheel op een laag vuur 45 min sudderen. Kook de noedels in 2 L gezouten water 'al dente'. Laat uitlekken en breng het op een serveerschotel. Schep de kip over de noedels en serveer.