PAELLA met PASTA

Ingredienten:

300 gr coquilettes pasta(hoorntjes)

1 kg mosselen

150 g roze garnalen

chorizo worst

2 uien

2 soeplepels olijfolie

2 doosjes saffraan of een mespunt colorante

2 teentjes look

4 takjes peterselie

pezo

HOME

werkwijze:

WERKWIJZE:

Was de mosselen en kook ze in een pot tot ze open zijn en doe ze uit de schelp uitgezonderd twaalf voor de decoratie. En filter het kookvocht.

Snij de chorizo worst in schijfjes,

Pel de ui,peterselie en de look en sauteert dit in de olijfolie op een vuur.

Doe een gedeelte van het mosselkookvocht in een pot met daarin pezo en de saffraan.

Breng dit aan de kook en doe dan de pasta erin en op een zeer laag vuur 10 minuten laten koken en als je ziet dat er vocht bij moet doe je het mosselvocht en anders nog wat water erbij tot ze zacht en bijna droog zijn.

In de sauteuse bij de ui doe je de mosselen en de garnalen als ook de worst warm laten komen en dan de pasta erbij en verdelen op de borden en decoreren met de mosselen en wat garnalen er boven op...