Cassoulet met eend
Ingrediënten
Cassoulet met eend
- 900 g witte bonen
- 3 vleugels en 3 eende billen geconfijt
- 3 verse worsten koken(7 minuten)
- 250 g gerookt spek
- 3 teentjes knoflook
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje tijm
- 1 ui gepikeerd met 2 kruidnagels
- zout en peper
Bereiding
- Week de bonen daags voordien
- Kook ze in een pan met koud water met tijm, ui, zout, peper.
- Kook 1 uur op laag vuur.
- Verwarm de oven voor th.7 (210 º C).
- Wrijf een aardewerk kom met look in.
- Plaatst de gekonfijte eend, worstjes, gerookt spek in blokjes, voeg de bonen en sommige van hun sappen aan toe.
- Plaatst het in de oven gedurende 1 uur 30.
- Bij het serveren, bestrooi met gehakte peterselie.
HOME
|