
|

|
1 / Bereid al uw ingrediëten.
Bereid de mosselen door het mengen een beetje paneermeel, basilicum, olijfolie en peterselie.Vul de kokkels en laat ze bruin onder de gril voor 5 tot 10 minuten.
Kook de aardappelen te schillen.
|
2 /Neem terug de kabeljauw en kokkels in een beetje olijfolie bak ze aan.
|

|

|
3 /bak ook tomaten en geschilde aardappelen in olijfolie.
|
4 / Prak de aardappelen tijdens het koken.
|
|

|
5 / Bruin de uien en zwarte olijven in olijfolie..
|
6 / besprinkel de aardappelen met citroensap.
|

|

|
7 /Dan een scheutje olijfolie...
|
8/Verhit de boter saus.
|

|

|
9 / Gebruik een cilinder of een andere houder en vul ze met aardappelpuree..
|
10 /Op het bord rond de puree, sjalotten, olijven en kerstomaatjes.
|

|

|
11/Heb een stukje kabeljauw op de puree, voeg dan zout en kokkels. .
|
12/werk af met een beetje boter saus en garneer met dille.
|