Kookgek stelt voor

Bistro gerechten

Ravioli met garnalen en kokos saus





Ingrediënten:
1 pak van ravioli deeg
200 g gepelde garnalen
50 g gember
30 g boter
2 wortelen
1 mooie prei
20 cl kokosmelk
10 cl melk
1 scheutje limoensap
1 eidooier
Kurkuma
olijfolie
zout, peper


1/ Neem uw ingrediënten

2/ Hak de gember grof met een mes en meng het met een scheutje olijfolie.

3/ Meng de garnalen en gember, olie, zout en peper

4/Op de transparante film, leg je 16 stuks ravioli deeg, leg het centrum de garnaal, dan borstel de randen met geklopte ei verdund met een beetje water.

 

5/Sluit de ravioli in een driehoek en las de randen goed..

6/Druk vervolgens de ravioli in uw handen , zodat het goed is verzegeld.

7/Schil en snijd in dunne plakjes, wortelen en prei. In een grote koekepan, plaats de olijfolie, voeg peper en de gesneden groenten. Zout, voeg het limoensap en stoof lichtjes (2 tot 3 min) de groenten moeten knapperig blijven..

8/Ten slotte voeg men een snufje kurkuma en houden warm. Verwarm een grote pan gezouten water.

9/Verwarm de kokosmelk en de normale melk. Dan voeg men de boter toe en meng.

10 / Emulgeren met behulp van een staafmixer , de opgeklopte melk moet schuimen.

11/Dompel de ravioli in kokend water 1 tot 2 minuten. Als ze naar de oppervlakte drijven zijn ze gaar .

12 / Maak uw bases door groenten in het midden te leggen, voeg 4 ravioli en napeer met kokos schuim..



Smakelijk

© kookgek.be

TERUG HOME